Om våra Designförslag

9

Gratis designförslag

Vi börjar alltid med ett gratis designförslag. Läs mer om vår process >>

9

Anmälan Designförslag

Här kan du anmäla ditt intresse för ett designförslag. Fyll i vårt formulär

9

Färdiga Designförslag - Snabb hemsida

Är du i behov av en ny hemsida redan igår? Testa våra ny unika färdiga designer

Våra Tjänster

9

Hemsida Företag

Behöver ert företag en ny hemsida. Vi har hjälpt företag med webblösningar sedan 2009

9

Våra hemsidepaket

Detta ingår när du köper hemsida hos oss. Läs mer om våra hemsidor.

Kontaktuppgifter

9

Kontakta oss

Kontakta oss via vårt formulär eller kontaktuppgifter.

9

Hitta till oss

Vi sitter på Davidhallstorg 9 i Malmö. Vänligen klicka här för se karta

Vår Process för hemsidor

Så här går det till när vi bygger en ny hemsida åt er. En process där ni som kund får vara med och bolla och utveckla designen av er nya hemsida – inga otrevliga överraskningar – ni har full kontroll över hur er nya webbplats kommer se ut. 

1. Utformning och offert

Först diskuterar vi ert önskemål på sidans utforming och vad ni vill uppnå med hemsidan. Ni kan också välja att ge oss fria händer att ta fram en unik design. Vi tar fram en offert och ett konkret projektförslag. Du behöver inte acceptera detta ännu.

2. Själva designförslaget

Sen börjar vi framställa en förstasida, ett så kallat designförslag, som vi sedan lägger upp på en privat länk till er där ni i lugn och ro kan gå igenom förslaget. Designförslagen tar upp till 10 arbetsdagar att skapa, alltså två veckor. Dock kan vi inte alltid starta med nya projekt omgående vid hög arbetsbelastning.

3. Avstämning

Därefter tar vi en ny kontakt för att diskutera vad ni tycker om hemsideförslaget. Tycker ni om det så börjar vi därefter bygga på er hemsida, undersidor osv. Tackar ni nej – så har ni inte bundit er till något. 

4. Vårt enda krav

Man som sagt binder sig inte till något när man beställer ett designförslag. Dock har vi som krav att man inte vänder sig till en annan byrå medans vi arbetar med ert förslag, då vi lägger ganska mycket krut på dessa. Vi tar dock gärna lite feedback på varför ni inte tyckte om det.

Är du intresserad av att ett gratis designförslag

Fyll i era uppgifter så kontaktar vi er och stämmer av innan vi börjar med ert designförslag.

Läs mer här om hur våra
designförslag fungerar >>

GDPR

Gillar ni snygga hemsidor
till grymma priser...

 

Söker ert företag en underleverantör av hemsidor?

Vi har alltid samarbetat med större mediebyråer och har stor erfarenhet av att lansera hemsidor åt dessas kunder. Vi är vana att jobba med flera projekt åt gången och kunna leverera grymma slutprodukter. Har du ett företag som säljer hemsidor så kontakta oss gärna för ett möte. 

Unikt & Prisvärt

Varumärket WebbDesignFabriken registrerades hösten 2004. Vi är en Webbyrå i Malmö, med lång erfarenhet av hemsidor och webbdesign. Vi lägger stor fokus på att utveckla tillgängliga moderna webbplatser. Och vi lämnar alltid garantier på våra arbeten - du betalar alltså inte förrän du är nöjd med hemsidan. 

Webbhotell

Vi är återförsäljare till ett av skandinaviens största webbhotell, och samarbetar med ett flertal andra. Därför kan vi erbjuda dig olika fullsortiments webbhotell som alla håller stor driftsäkerhet. Samt erbjuda dig ett bredare alternativ i olika prisbilder. Vi rekommenderar alltid det webbhotell som passar ditt behov bäst. 

Kontakta oss

WebbDesignFabriken

Besöksadress: Davidhallstorg 9
Malmö

Tel: 0700-43 16 04
info@webbdesignfabriken.se

Öppetider:

Mån-Fre kl. 10.00-17.00
Lör-Sön: Stängt